Sinun tarinasi - Your story

Omalta matkaltaan tuntemattomaan on hyvä palata kertomaan muille, miten se sujui. Erinomainen keino parantua on auttaa jotakuta muuta haastavasta kohdasta eteenpäin. Juuri sinun keinosi voi olla avain jollekin toiselle ottaa tarvittavat uudet askeleet. 

Voit lähettää pienen kuvauksen tai pitkän tekstin. Tai voit lähettää palasen päiväkirjaasi, jos olet sellaista pitänyt. Lähetä jotain. Elonmerkki ja selviytymisen valo sellaiselle, joka on astumassa tälle tielle. Sinä tiedät, että tämä matka tulee kuljettavaksi aina jollekulle jossain joka ikinen viikko. Apusi voi olla korvaamattoman arvokas, sillä kaikki meistä eivät jaksa nähdä tulevaisuutta edessään. Useimmat onneksi tarttuvat ojennettuun käteen ja ymmärtävät, että elämä muuttuu ja uudistuu. Muutoksesta selviää. Sitten sitä alkaa vähitellen luoda uutta ja elää jälleen.

 

Voit lähettää sähköpostia osoitteseen tukeasinulle@gmail.com. Laita mukaan tieto, haluatko, että tietosi julkaistaan tällä sivustolla.  Luen tarinoita mielelläni, vaikka et haluaisi julkaistakaan. Mutta jos sallit julkaisun, se koituu varmasti avuksi yhdelle jos toisellekin!

 

Kiitos Sinulle!

 

Terveisin Lilja