Liity keskustelupalstalle!

14.02.2016 16:28

Voit jakaa kanssamme ajatuksiasi, huoliasi ja kiinnostuksiasi. Voit kysyä toisten mielipidettä tai vain ottaa vastaan lohdutusta ja läsnäoloa. Mitä vain, mikä auttaa sinua eteenpäin. Mielessäsi pyörii kenties vain epäilyjä tai sitten olet joutunut kohtaamaan pysäyttävän ongelman. Tai olet kenties lähtenyt liitostasi ja mielesi on myllerryksessä. Tai olet päättänyt pysyä parisuhteessasi ja nyt olet muutamankin neuvon tarpeessa ja tarvitset turvallisen paikan keskustella. Kun saat tukea ja tietoa, ajatuksesi alkavat järjestyä ja mielesi rauhoittua. Voit keskustella kaikkien kanssa tai vaihtaa ajatuksiasi vain haluamiesi ihmisten kanssa salatulla sivustolla.

 

https://groups.yahoo.com/group/tukea_toisillemme

Ryhmän nimi on siis tukea_toisillemme (huom. alaviiva!) Voit pyytää saada liittyä mukaan salattuun ryhmään. Luo ensin itsellesi  Yahoo-sähköposti. Keksi itsellesi jokin sopiva käyttäjänimi, jolla esiinnyt palstalla.Lähetä sitten viestisi osoitteeseen

 

tukea_toisillemme@yahoogroups.com

Kun sinut on hyväksytty, voit olla tuen piirissä itsellesi parhaaksi katsomallasi tavalla ja niin pitkään ja paljon kuin haluat. Antoisaa parantumisen matkaa Sinulle toivottaa Lilja Kaariniemi.

 

KATSO VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=HHoaJds0D2s

Hänen vaimonsa tuli eräänä päivänä kotiin, ilmoitti kohdanneensa elämänsä naisen ja halusi erota aviomiehestään. Maailma musteni. Sitten löytyi yhteys toisiin saman kokeneisiin, ja elämä alkoi valjeta.